Cumartesi, Eylül 02, 2006

Seni yalnız bırakmayacağız.



Milli takımımız cezalı olduğundan maçlarımızı seyircisiz oynayacağız. Coca Cola bunu reklam filmine konu ederek çok akıllılık etti. Daha doğrusu büyük bir fırsatın yakasına yapıştı. Reklama konu ettiği durumu şimdi gerçekten uygulamak için kolları sıvamış.

Coca Cola, Daha evvel Aston Villa tarafından gerçekleştirildiği belirtilen maket seyircilerle takıma desteği, tribünlere yerleştireceği Türk seyircisi maketleriyle milli takımımıza destek olmak için uygulayacakmış. Stadın içindeki maketler Coca Cola’nın reklam mecrası olurken, stadın dışındaki gerçek Türk taraftarı da takıma destek vereceklermiş. Şu günlerde dolaşan haberler böyle.
Coca Cola’nın bunu gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceği merak konusu. Zira FİFA’nın buna izin vermeyeceği konuşuluyor. Ama her ne olursa olsun Coca Cola bu hamlesiyle reklamını konuşturdu ve olayı bitirdi. Ayrıca böyle bir uygulamanın yaratıcı olmadığı, daha evvel uygulandığı yazılıp çiziliyor. Çevremde de duyuyorum bazen. Ancak kıskançlık belirtileri olarak görüyorum bu türden yorumları. Bırakın daha evvel yapılıp yapılmadığını, yaratıcı olup olmadığını. Coca Cola’nın bunu gerçekleştirdiğini bir düşünün. 70 milyon ekranlarda kırmızı beyaza bürünmüş Coca Cola’yla bütünleşecek. Harkulade.
Işte bu. Reklamın reklamı. Daha çok konuşulur bu mevzuu. Tebrikler Coca Cola!

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Güsel yorum. Coca Cola biliyor bu işi. Bizim Türklerden milli takıma sponsor olanlar neredeler acaba? onlar da bu olaya destek verseler ya... nerdeee. uyyo bizimkiler uyuyo...

Adsız dedi ki...

NOLUYO BURDA YAAA. BİZİMKİLER NERDE? İSRAİL MALININ ARKASINA MI SAKLANCAZ, ONU MU DESTEKLİYCEZ ŞİMDİK. YAZIK BE YAZIK!

Adsız dedi ki...

Adamlar yaptılar valla yapacaklarını. Gerçekten yapabilecekler mi (?) derken adamlar yaptılar valla. Helal olsun. Hakan'la Coca Cola üçlediler.