Cuma, Ağustos 10, 2012

Hilal Cebeci Reklam Ajansı










Ve beklenen olmuş, Twitter’da bir nokta bir milyondan fazla takipçisi olan Hilal Cebeci reklam ajansı kurmuş. Hilal Cebecinin pozları malum. E takipçileri de malum. Daha önce ünlülerin Twitter hesaplarında reklam aldıklarını duymuştuk. Hilal Cebeci işi resmiyete dökerek Tweet Reklam, Fotoğraf Reklam, Arkaplan Reklam, Video Reklam olmak üzere 4 kategoride markaları reklam yapacakmış.

Reklam sektörüne yeni bir soluk getiren [kısık soluk ya da hızlı nefes de diyebiliriz - veyahut "sektöre soluk soluğa giren" şeklinde bir tanımlama da yapabiliriz] Hilal Cebeci Reklam Ajansı'nın web sitesinden aynen aktarıyorum:

[Merhaba;

Hilal Cebeci ve Takipçileri Markanızı Bekliyor.

2000 yılında çıkardığı ilk albümle hayatımıza giren ve yaklaşık 12 senedir yaptığı müzik albümleri ve televizyon programlarıyla medyada adından sıkça söz ettiren Hilal Cebeci kısa sürede sosyal medya ekosistemi içinde önemli bir isim haline gelmiştir.
Sosyal medya, hayatının önemli bir parçası haline gelen Hilal Cebeci, twitter'daki ilgi çeken paylaşımları ve tweetleriyle, kısa sürede bir twitter fenomenine dönüşmüştür.
Twitter'da günden güne artan ve bir milyonu aşan takipçi sayısıyla sosyal platformun vazgeçilemeyen yıldızı olan Hilal Cebeci, şimdi de markanızı sosyal platformda sevenlerinle buluşturuyor. Siz de markanızın reklam ve tanıtımlarının, Hilal Cebeci tarafından sosyal medyada daha çok insanla buluşmasını istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.]
 
Yalan yok, metinden hep beraber fena halde etkilendik. Özellikle sosyal medya ekosistemi kavramı profesyonellik kokuyor. Hilal Cebeci, malum pozlarıyla artırdığı takipçileri sayesinde para kazanmanın yolunu buldu, bulacak. Bakalım hangi babayiğit ablamıza reklam verecek. Merakla izliyoruz.

Kategorilerle ilgili merak uyandıran çalışmalar ise devamına tıkladığınızda hemen kapının eşiğinde sizleri bekliyor...








Hiç yorum yok: